Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 Seaons Outdoor uit Beuningen:

'4SOapp showt hoe tuinmeubelen op terras staan'

4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textilene en teak. "Het tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor heeft gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Niet voor niets bieden we maar liefst vijf jaar garantie en op de vlechtwerk tuinmeubelen tien jaar garantie", vertelt een woordvoerder. 

Het tuinmeubelmerk heeft een gratis 4SO app gerealiseerd waarmee klanten eenvoudig kunnen bekijken hoe de collectie tuinmeubelen en parasols op eigen terras staan. "Dankzij moderne AR (Augmented Reality) techniek, plaats je de tuinmeubelen in je terras met behulp van de camera in je telefoon of tablet. De 4SO app is gratis te downloaden in de App-store of Google-play store", vervolgt 4 Seasons.Sinds het begin van de jaren ’90 is 4 Seasons Outdoor actief in Indonesië. Het begon met de import van teakhouten tuinmeubelen en rotan meubilair. Omstreeks de eeuwwisseling introduceerde 4 Seasons Outdoor volkunststof draden, die in een frame werden gevlochten. Na een periode van verdere ontwikkeling van de draden en de aluminium frames biedt 4 Seasons Outdoor nu een assortiment tuinmeubelen dat in vrijwel geheel Europa en daarbuiten te verkrijgen is.

Meer informatie:
4 Seasons Outdoor
Hadrianussingel 29
6642 AH te Beuningen
www.4seasonsoutdoor.nl

Publicatiedatum: