Interieurstylist Carola Bakker richt poolhouse in

Carola Bakker is interieur- en verkoopstylist. Ze ontwerpt interieurplannen, geeft kleuradviezen en adviseert over stoffering en meubels etcetera. Onlangs heeft ze een poolhouse opgeleverd. "Dit prachtige onderkomen miste sfeer en kleur. De bewoners hadden als wens een licht, sfeervol en zomers poolhouse, maar wat wel makkelijk te restylen is met de wisselingen van de seizoenen", vertelt Carola.Allereerst zijn de witte wanden voorzien van een grijsbruine kleur van Sikkens. Carola vervolgt: "Een mooie lichte tint die goed en makkelijk te combineren is met diverse tinten. Als basis hebben we gekozen voor veel groene beplanting en gouden accessoires. De groene beplanting geeft een gezellige sfeer en de gouden kleuraccenten een warme en chique uitstraling."

Voor de zomerse variant is het poolhouse aangekleed met kussens en vazen/accessoires in een prachte diepblauwe aquatint. De zomerlook is afgestyled met potterie voor de beplanting in riet in diverse soorten en maten voor een speels effect.

"Het fijne aan deze inrichtingen is dat het weer makkelijk te restylen is naar bijvoorbeeld een winterse variant. Als je de aquablauwe kussens en accessoires vervangt voor een mooie warme wintertint en de rieten potterie voor mooie stenen potten, creëer je weer heel makkelijk een geheel andere sfeer", besluit Carola.

Meer informatie:
Carola Bakker, interieur & verkoopstyling
Krakestee 11
3261SX  Oud-Beijerland
info@carolabakker.nl
www.carolabakker.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven