Directeur Mark van de Laarschot van Hml Bedding:

"Familiebedrijven waarvan de jongste generatie aan het roer staat passen doorgaans goed bij ons"

'Goed slapen vergt maatwerk' is de slogan van Hml Bedding, dat sinds 2003 aan de weg timmert. Directeur is Mark van de Laarschot. Een ondernemer die niet kiest voor de gebaande wegen en waarvoor kwaliteit het altijd wint van kwantiteit. De dealer die zijn producten verkoopt, moet sowieso een klik hebben met waar Hml Bedding voor staat. "Je moet elkaar snappen. Als dat het geval is, kunnen we lang en prettig samenwerken en hebben wij de ruimte om nieuwe producten te ontwikkelen, zoals de Segno Modulair Matras die we nu op de markt brengen", vertelt Mark, die ook zitting heeft in het algemeen bestuur van CBM, de koninklijke branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. 

Directeur Mark van de Laarschot: "Nieuwe dealers erbij? Dat zou mooi zijn, maar alleen als ze enthousiast worden van hoe we werken."

Hml Bedding heeft de modulaire matras Segno gelanceerd. "De eerste commissieorders zijn al geschreven", reageert Mark verheugd. "Twee jaar geleden zijn we met de ontwikkeling gestart, omdat we naar nog meer maatwerk toe willen. Als we uiteindelijk met iets nieuws komen, dan wordt het door onze dealers breed gedragen. Hun vraag vertalen we zoveel mogelijk naar nieuwe producten."
De matras Segno kan volledig afgestemd worden op het persoonlijk ligcomfort van de klant. "Ook over een paar jaar, want de Segno kan namelijk te allen tijde aan veranderende behoeften aangepast worden. Daarmee bespaar je de klant keuzestress, omdat het matras oneindig aanpasbaar is en daarmee een unieke slaapzeker-garantie biedt."
De kern is modulair opgebouwd. De tien losse modules (verdeeld over vijf hardheden) kunnen gemakkelijk verplaatst worden, zonder dat dit iets afdoet aan de kwaliteit. "Op die manier zijn kleine, maar ook grotere comfortwijzigingen altijd mogelijk."

De Segno Modulair Matras is verpakt in een 3D-binnenhoes met een soepele afdeklaag.

Om de klant die de matras koopt bij de retailer beter van dienst te kunnen zijn, wordt deze gevraagd om de matras na aankoop te registreren via de site van Hml Bedding. "Zo kunnen we langer garantie geven en kunnen wij, samen met de slaapadviseur, de klant in de toekomst beter adviseren over zijn of haar persoonlijke slaapcomfort", legt Mark uit.

Hml Bedding kiest altijd voor het beste van het beste. De matrasbasis is drukverlagend visco bottom soft touch materiaal, met electro thermisch geharde pocketveren verpakt in een 3D-binnenhoes met een heerlijk soepele afdeklaag van comfortabel ESF (Enduring Soft Flex) foam in een luxe matrashoes van eco-katoen.

Goed gevoel
"Een consument, die zich thuis oriënteert, moet een goed gevoel bij iets hebben", weet Mark uit ervaring. "Als Hml Bedding ondersteunen we onze dealers lokaal. Het gaat er uiteindelijk om dat onze producten de mensen thuis aanspreekt, dat ze die overwegen, op hun shortlist zetten. Daarna moet de retailer ze begeleiden naar het maken van een goede keuze."
Bij Hml Bedding draait het om maatwerk. "Onze circa veertig dealers, waarvan een in België en een in Oostenrijk, zijn allemaal serieuze beddenzaken. Vaak familiebedrijven met een doordacht merkenbeleid waarvan de jongste generatie aan het roer staat. Die passen doorgaans ook goed bij ons bedrijf." 

Verbinder
Sinds februari maakt Mark deel uit van het algemeen bestuur van CBM. "Ik ben van mening dat we het samen moeten doen, met enthousiaste retailers die de superkritische consument moeten bedienen. Ik ga graag om met mensen, ben een verbinder. Mensen maken het verschil. Ik kan enorm genieten van medewerkers die de klant netjes helpen en ze van een goed advies voorzien.
Samen zijn we bezig om de markt optimaal te bedienen. Bij Hml Bedding gaat het er niet om om zoveel mogelijk te verkopen. Je kunt elke dag zoeken naar eieren, maar soms het is beter om goed voor je kippen te zorgen. Wij beschikken over een stel goede kippen", looft  Mark zijn dealers. Geen opsmuk
Bij Hml Bedding houden ze niet van opsmuk. Blinkende poten zul je er niet zien, want daar wordt een bed niet beter van, zo redeneert men. "Niet voor niets hebben we in basis al jaren dezelfde boxspring.
Waar we over tien jaar willen staan? De zaak bestendigen en samen met zoveel mogelijk van onze huidige dealers de kritische klant van 2029 bedienen conform de wensen van de markt op dat moment.
Nieuwe dealers erbij? Dat zou mooi zijn, maar alleen als ze enthousiast worden van hoe we werken en zich graag zien staan in het rijtje van onze huidige dealers", besluit Mark.

Meer informatie:
Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
www.hmlbedding.nl
info@hmlbedding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven