Stylist van het Zuiden bundelt krachten met Dekbed-Discounter.nl

Ontwerper Roy Donders onthult beddenlijn

Liefhebbers kunnen voortaan het bed induiken met Roy Donders. De stylist, modeontwerper en zanger uit Tilburg heeft namelijk een bed - een tweepersoons boxspring - ontworpen voor Dekbed-Discounter.nl. 

Roy Donders (midden) brengt met de directie een toost uit.

Het bed van de bedenker van de huispakken heeft een velour vintage stof en is in vier kleuren verkrijgbaar bij de grootste online beddenwinkel van de Benelux. De populaire Brabander heeft niet alleen nagedacht over de aankleding, maar ook over de algemene
uitstraling en het ligcomfort. Zo is er speciaal voor dit bed een apart hoofdbord ontworpen en heeft de boxspring een koudschuim topper, waardoor het een medium hardheid heeft.

Goede nachtrust
Voor Donders was het ontwerpen van een bed een compleet nieuwe uitdaging. “Het is natuurlijk een heel ander discipline dan mode, maar wel heel gaaf om te mogen doen”, vertelt de stylist. “Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Ik heb me daarom laten adviseren door specialisten en zo is er een fantastisch bed ontstaan waar je heerlijk op slaapt, maar dat er eveneens fantastisch mooi uit ziet.”
Het speciale bed is exclusief via Dekbed-Discounter.nl te bestellen en kan geleased worden. Onder de eerste tien klanten die de boxspring aanschaffen zal een speciale meet & greet worden verloot, waarbij Roy Donders hoogstpersoonlijk het bed komt afleveren en testen.

Dekbed-Discounter.nl is met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. Op het kantoor in Gouda werken circa 50 personeelsleden. Dekbed-Discounter.nl was een van de snelst groeiende websites in de Twinkle 100 van 2018. De webshop onderscheidt zich met goede service, snelle levering, veilig en achteraf betalen. In juni 2018 werd ook Boxspring Lease gelanceerd, waar sindsdien al tienduizenden mensen gebruik van hebben
gemaakt. In 2019 werd daar Banken Lease aan toegevoegd. Dekbed-Discounter.nl heeft recent ook de aanbiedingensite Koopjedeal.nl overgenomen.

Meer informatie:
Dekbed-Discounter
www.dekbed-discounter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven