Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handelsagent Sietse Auke Ploeger onverwacht overleden

Op 2 augustus jl. is op 65 jarige leeftijd onverwacht Sietse (Auke) Ploeger uit Emmen overleden. "Wij zijn verbijsterd door de snelheid waarmee het leven door de dood werd ingehaald", meldt zijn familie op de rouwkaart, die op LinkedIn is geplaatst. 

Sinds 1980 was Sietse Ploeger (zie foto) internationaal werkzaam in luxe bedmode en slaapcomfort. Door jarenlange ervaring had de Emmenaar veel vakkennis opgebouwd in dit - zoals hij het zelf benoemde - prachtige en rustgevend marktsegment.    
Ploeger had, met uitzondering van de producten van Smellink agencies en import BV Delden, de exclusieve verkoop in Nederland verworven van meerdere, vooraanstaande Europese fabrikanten in het betere genre bedtextiel en slaapcomfort. Met nationale en wereldwijde topmerken bood Sietse Ploeger Agenturen een bijzonder en zeer exclusief programma in kwaliteitsproducten aan.

Op zijn profiel op LinkedIn plaatste de familie onderstaande rouwkaart: