Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wereldwijde landschappen vormen onuitputtelijke inspiratiebron"

Eijffinger introduceert nieuwe behangcollectie

Eijffinger komt met een nieuwe behangcollectie: Terra. Naar eigen zeggen een collectie die staat voor pure kracht; door de tijd getekend en toch tijdloos. De behangcollectie is vanaf eind deze week verkrijgbaar.

"Rode woestijnen, ruwe graslandschappen, robuuste gesteentes. Met een rijkdom aan kleuren en texturen vormen landschappen over de hele wereld een onuitputtelijke inspiratiebron. De tinten van de lagen van de aarde lopen door tot in de lucht, van warm zand tot grijze klei naar ochtenddauw en avondrood. Terra is een collectie geboren uit pure liefde voor de aarde", laat een woordvoerder van Eijffinger weten.


 
De dessins zijn gebaseerd op oeroude technieken van over de hele wereld. Etnische lijntekeningen, een bladmotief als traditionele batik en een groots bloemmotief in aquarel-achtige ikat. Eijffinger: "Ontdek de wereld in stoere dessins als een grof geweven doek met een gebeitst patroon of een strepenpatroon met de look en feel van grasweefsel en bamboe."

De kleuren van de nieuwe collectie zijn geïnspireerd op natuurlijke pigmenten, van levendige aardetinten tot zachte poeders en een aantal verrassende combinaties zoals terra met celadon en kleigrijs met turkoois

De Terra collectie is te zien in de stand van Eijffinger (213) op InCoDa die van 15 tot 17 september plaatsvindt. 

Meer informatie:
Eijffinger
Heliumstraat 100
Zoetermeer
www.eijffinger.com

Publicatiedatum: