Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe behangcollectie Cole & Son ter ere van het 60-jarig jubileum

Sinds begin juli heeft het merk Cole & Son ter ere van het 60-jarig jubileum van zijn Woods-collectie een aantal nieuwe behangpatronen geïntroduceerd. De nieuwe patronen vallen onder de zogeheten Contemporary Collection.

De collectie bestaat uit twee verschillende patronen en behangpapier, die elkaar aanvullen. Enkele voorbeelden van de producten binnen deze collectie zijn Palm Jungle, Flamingos en de al langer bekende Woods. De patronen zijn uitgevoerd in nieuwe kleuren, die goed met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Het textiel dat voor de Contemporary Collection wordt gebruikt varieert van katoen, fluweel, lichtgewicht en zwaargewicht linnen tot geborduurd zijde. De prints op fluweel maken gebruik van een innovatieve behandeling, waarbij de stof wordt geverfd en vervolgens beprint met unieke ontwerpen van Cole & Sons. In de collectie is ook een aantal exemplaren van het Colour Box Velvets-assortiment opgenomen. Dit zijn acht effen behangsoorten van fluweel, die gebruikt kunnen worden als basis voor andere kleuren en patronen.

Woods werd voor het eerst door Cole & Sons op de markt gebracht in 1959. Sindsdien is Woods een van de belangrijkste producten van de studio geworden. Woods is geïnspireerd op de eenvoud van de ruwe berk. De tijdloze charme van deze boomsoort is zodoende een icoon voor Cole & Son geworden, die in alle collecties van de studio wordt vertegenwoordigd.

Meer informatie:
Cole & Son

Publicatiedatum: