Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met deze multifunctionele lamp ben je vrij te gaan waar je wilt"

Fatboy komt met schijnende parel

Fatboy komt met twee nieuwe lampontwerpen: Bolleke en Thierry le Swinger. De Bolleke hanglamp is draadloos en bijna overal te gebruiken dankzij de handige lus. "Een schijnende parel met een iconische ronde vorm. Een stijlvolle lichtgevende bol die zich overal thuis voelt", vertelt een woordvoerder van Fatboy. De bollamp is verkrijgbaar in de kleur taupe, rood, lichtgrijs of industrieel groen. Met met de soft rubber siliconen knoppen kan gekozen worden uit drie lichtstanden. De bolvormige lamp is zowel geschikt voor buiten of binnen en kan worden opgeladen met de USB portal.  



Thierry le Swinger is een draadloze LED buitenlamp met dimmer. De lamp wordt geleverd met bijbehorend touw en een deelbare staander. De lamp kan zodoende als hanglamp of als staande lamp worden gebruikt. De lamp brand tot 42 uur lang in de zachtste stand en ongeveer 6,5 uur in de hoogste stand. "Met deze duurzame, multifunctionele lamp ben je vrij om te gaan waar je wilt", vertelt een woordvoerder van Fatboy. Ook deze lamp is verkrijgbaar in de kleur taupe, rood, lichtgrijs of industrieel groen.

Meer informatie:
Fatboy
Het Zuiderkruis 3
5215 MV 's-Hertogenbosch
www.fatboy.com

Publicatiedatum: