Uniek keukenontwerp van Corian Design

Op de onlangs gehouden Design District werd een uniek ontwerp van Corian® Design gepresenteerd door Leeuwerik Plaat, een plaatleverancier uit Eindhoven.Het bijzondere keukenontwerp is ontworpen door Monique van der Reijden en geproduceerd door Leeuwerik Plaat en Bone Solid. Het lijkt te bestaan uit één sculpturaal blok marmer, maar is eigenlijk gemaakt van Corian®. Het materiaal is vormbaar, zeer sterk, slijtvast en niet poreus.

Leeuwerik Plaat nam samen met Corian® de bezoekers mee in de nieuwste trend: Organic Rocks. De aanwezige architecten en designers ontdekten hoe Corian® centraal staat in de vooruitstrevende interieurvormgeving van Monique van der Reijden, waarin natuurlijke optieken centraal staan. Het bijzondere keukenontwerp werd gepresenteerd in combinatie met een wastafel van Cora Oblique® gemaakt door Cora Techniek.

Ook maakten de bezoekers kennis met de 19 nieuwe designs van Corian®, waarin stijl en klasse van uitzonderlijk niveau samenkomen. Deze trends kunnen belangstellenden bekijken in het nieuwe Corian® Magazine, waarin tevens de meest exclusieve interieurelementen zijn te ontdekken. Via de website van Leeuwerik Plaat is een volledige sfeerimpressie te zien en kan het magazine worden aangevraagd.

Meer informatie:
Leeuwerik Plaat B.V.
Achtseweg Noord 8
5651 GG Eindhoven
040 290 50 50
www.leeuwerik.nl
info@leeuwerik.nl

Corian Design
www.corian.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven