Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dessins tonen gelaagdheid, detaillering en kleurverloop

Nieuwe najaarscollectie Kardol

Twee keer per jaar lanceert Kardol, het premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtextiel. Dit najaar presenteert het merk vier nieuwe dessins in prachtige, warme kleurstellingen. De vier dessins hebben ieder een uniek ontwerp, maar tonen allen subtiele grafische patronen, een fijne detaillering en een uitzonderlijke gelaagdheid. De inspiratie hiervoor is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door de dessins bovendien van een subtiel kleurverloop te voorzien, ontstaat er een rijke uitstraling. De nieuwe Kardol najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf half september 2019.

Kardol vertaalt al meer dan 20 jaar haar inspiratie naar slaapkamerinterieurs. Ook voor het najaar 2019 heeft het premium merk fascinerende dessins ontworpen. Karakteristiek voor Kardol is de gelaagdheid in het ontwerp: ieder dessin is opgebouwd uit één of meerdere grafische patronen, weefsels, kleurverlopen of kleurvlakken. In de nieuwe collectie vloeien grafische prints en diepe kleuren volmaakt in elkaar over. Het bedlinnen omarmt je vanwege de warme uitstraling en de superieure kwaliteit.

De najaarscollectie 2019 van Kardol bestaat uit de volgende vier dessins: Domus (Blue, Green & Grey), Enlighted (Green), Observer (Blue Green & Gold) en Multiply (Blue). 



De Kardol-dekbedovertrekken uit de najaarscollectie 2019 zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van 100% katoensatijn van zeer hoge kwaliteit. De overtrekken hebben een chique glans en voelen heerlijk zacht en glad aan. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm.

Meer informatie:
Kardol - Beddinghouse
www.beddinghouse.nl 

Publicatiedatum: