Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Waar is nog niet bekend gemaakt

Kvik opent 20e vestiging in Nederland

Kvik staat naar eigen zeggen voor Deens design tegen lage en transparante prijzen. "En daar houden Nederlanders van. 'Wij openen nu Kvik winkel nummer 20 en vieren de opening daarvan in alle Kvik winkels door korting op alle keukens te geven", meldt het van oorsprong Deense bedrijf. Waar de 20e winkel geopend zal worden, zal binnenkort bekend worden gemaakt. 

Al meer dan 30 jaar levert Kvik Deens design. ''Ons innovatieve design, onze snelle levering en onze verrassend lage prijzen hebben een revolutie teweeggebracht in de keukenbranche. We houden vast aan dit concept en blijven het uitbreiden.'' 
Met 150 franchisenemers of eigen winkels in 10 verschillende landen is het merk een sterke speler in de keukenbranche. Het hoofdkantoor van Kvik staat in het Deense Vildbjerg en het bedrijf is onderdeel van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB.

Publicatiedatum: