Van verfmerk tot kleurenexpert

Pure & Original gaat samenwerking aan met Belgische fabrikant van raamdecoraties

Het Nederlandse merk Pure & Original is al jaren één van de bekende merken op het gebied van milieuvriendelijke verven. Vorig jaar werd de laatste olie gedragen lak vervangen voor een duurzaam alternatief. Nu mogen alle verven zich ‘watergedragen’ noemen. Van de bekende krijt- en kalkverven tot aan binnen- en buitenlakken en zelfs ultrasterke vloerverf.

De laatste ontwikkeling van het merk is een ware uitbreiding van het assortiment. Pure & Original blijft hoogstaande professionele verf leveren, maar gaat daarnaast een unieke samenwerking aan met de Belgische raamdecoratie fabrikant Inside Blinds. Hiermee profileert het merk zich niet alleen als verf- of stoffenmerk, maar als ware kleurexpert. Exclusieve verven worden aangevuld met rijke, luxe stoffen. De stoffen zijn leverbaar in een selectie van 24 kleuren uit de huidige kleurcollectie wat een perfecte combinatie garandeert.

De stoffencollectie is leverbaar als overgordijn, vouwgordijn of vlakwand. Leverbaar vanaf juli 2019.

De collectie
De stoffencollectie is leverbaar in 24 tinten uit de Pure & Original kleurencollectie en in 3 stoffen.
- Inbetween, stofnaam Mezza
- Linnenlook, stofnaam Rozzo
- Fluweelook, stofnaam Fuente
Pure & Original is een Nederlands verfmerk wat zich onderscheid door professionele, exclusieve wandafwerking. Het merk staat bekend om haar krijt- en kalkverven in naturel tinten, maar ook de volle tinten en meer unieke afwerkingen zoals de Marrakech Walls zijn steeds meer in trek. Alle verfsoorten zijn op waterbasis en worden gekleurd met natuurlijke pigmenten. 

Meer informatie:
Pure & Original
info@pure-original.nl 
www.pure-original.nl
www.insideblinds.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven