Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verlichting met grote hoeveelheid aan geavanceerde technologie

Draadloze lamp op basis van Bluetooth

Het Franse bedrijf Fermob heeft een nieuwe draadloze lamp op basis van Bluetooth-technologie ontwikkeld. Hoewel de MOOON! H134 een sober uiterlijk heeft, herbergt de lamp een grote hoeveelheid aan geavanceerde technologie. Door middel van een gratis app voor Android of iOS kan de verlichting op afstand naar wens worden ingesteld.

De ontwerper van de lamp, Tristan Lohner, liet zich inspireren door de straatverlichting van de negentiende eeuw. MOOON! H134 heeft een batterij voor zes tot veertien uur gebruik. De lamp is daarmee bij uitstek geschikt voor buitenshuis, maar kan ook binnenshuis met het eigen oplaadstation worden gebruikt.

Fermob is gespecialiseerd in ontwerp voor buitenshuis. Het merk bestaat uit een breed assortiment aan meubelen, decoratieve accessoires en verlichting. Het hoofdkwartier van Fermob bevindt zich in Lyon, waar meer dan 230 werknemers in dienst zijn. In 2018 behaalde het bedrijf merk een omzet van €70mln, waarvan meer dan 50% werd gegenereerd door export.

Meer informatie:
Fermob
www.fermob.com 

Publicatiedatum: