Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Drie kwaliteiten in een uitgebreide en verrassende kleurenreeks"

Vescom introduceert nieuwe vinyl-collecties

Vescom introduceert drie nieuwe collecties vinylbekleding. De bekleding bestaat uit een vinyl toplaag met een katoenen rug. Het gewicht staat naar eigen zeggen garant voor een robuust product met een lange levensduur. De producten zijn brandvertragend, slijtvast, lichtecht en IMO-gecertificeerd. Het vinyl is hygiënisch en heeft een ingebouwde weerstand tegen bacteriën, is vuil- en vetbestendig en voldoet aan de strengste hygiëneveiligheidsvoorschriften.


Arrow.

"De nieuwe vinylcollectie heeft de zachte en aangename uitstraling van textiel in combinatie met de functionele eigenschappen van vinyl bekleding. De collectie bestaat uit de series Arrow, Creek en Leone Plus. Drie kwaliteiten in een uitgebreide en verrassende kleurenreeks", vertelt een woordvoerder van Vescom.

Arrow
Arrow is een nieuwkomer met een jonge, moderne uitstraling. Geleverd in 23 frisse, eigentijdse kleuren waaronder aquagroen, roest en steen.


Creek.

Creek
Creek is verkrijgbaar in 22 kleuren en heeft een fijne geweven structuur dat herinnert aan linnenweefsel. De serie bestaat uit zachte neutrale tinten en kleurtonen.

Leone Plus
De bekende leerkorrel Leone Plus komt uit een geheel nieuwe kleurenreeks. De reeks bestaat uit 26 volledige kleuren in zowel mat als glanzend. Beige, groen en verschillende grijze en aardachtige tinten.

Leone Plus.

"De nieuwe kwaliteiten vormen een mooie aanvulling op de Vescom-collectie. Optisch en technisch van hoge kwaliteit en kan daarom op grote schaal worden gebruikt in de contractmarkt", zo besluit Vescom.

Meer informatie:
Vescom
Sint Jozefstraat 20 
5753 AV Deurne
sales@vescom.com 
www.vescom.com


  

Publicatiedatum: