Kaart telt inmiddels 90 verschillende kleuren

Nieuwe verfcollectie van Graham & Brown

Graham & Brown komt met nieuwe verfkleuren. De verfcollectie is zorgvuldig samengesteld, van moderne, levendige kleuren tot rustgevende aanvullende kleuren.

De collectie is ooit ontwikkeld in 2009. De verfkaart telt inmiddels 90 zorgvuldig geselecteerde kleuren. Daarnaast kunnen kleuren op maat worden gemaakt, tot 350 kleuren.
Alle verf is onafhankelijk getest, vervaardigd op waterbasis en dus duurzaam en milieuvriendelijk. Er zijn vier afwerkingen: matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

Daarnaast heeft Graham & Brown een primer, glitter en metallic afwerking. De primer biedt een basis voor alle oppervlakken. Ideaal als basislaag voor de meeste verfsoorten, voor gebruik op muren en meubels, inclusief hout, kunststof en sommige metalen. De glitterverf is een transparante lak met levendige glitters en de metallic geeft een beetje glans. 

Er zijn klassieke en hedendaagse tinten, iedere kleur is zorgvuldig ontwikkeld om te combineren met het Graham & Brown behang. Elk behang heeft passende verftinten: 

Eva
Eva is een groene verf past en kan gestyled worden met gouden, metallic accenten. Eva matcht met het Botany Iridescent Midnight Blue behang.  

Lilla
Lilla, vernoemd naar een pastel paarse bloem, is de basis voor deze tint. Rode ondertonen, maar grote hoeveelheden blauw pigmenten creëren deze tint.  Bij helder licht lijkt dit een zachte lila kleur, terwijl het in donkere kamers enigszins grijs lijkt. Lilla past bij ontwerp Geo Damask Lilac.

Notte
Notte, wat nacht betekent is een zachte, trendy kleur. Notte kan gecombineerd worden met het Quarters Inkbehang.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven