In vaalwitte of rokerige grijze tonen

Minimalistische ontwerp legt exacte moment vast waarop blaastechniek het glas vorm geeft

De zuiverheid van licht en glas geblazen door bekwame Venetiaanse ambachtslieden; Soffi. Gam Fratesi's minimalistische ontwerp legt het exacte moment vast waarop de blaastechniek het glas zijn vorm geeft. Gevoelige en onregelmatige bollen lijken voort te komen uit een slanke riem van zadelleder, opgehangen in de ruimte door zwaartekracht.

Soffi-lampen bestaan ​​uit twee elementen, beide in geblazen glas. De buitenbol, etherisch en bijna gewichtloos, is in vaalwitte witte of rokerige grijze tonen. Binnenin is de armatuur, in mat wit geblazen glas met een parelafwerking, zichtbaar steviger. Het licht dat door de lamp wordt geproduceerd, wordt gelijkmatig verspreid en verhoogt de vervaagde kleur van het externe glas en de geleidelijke transparantie ervan. Een magisch en harmonieus effect, perfect in verschillende omgevingen, nog meer tot leven gewekt door de unieke aard van elke Soffi-lamp. Het blazen van in het lichaam gekleurd glas produceert verschillende nuances en onregelmatigheden in de vorm van het licht. De verfijnde lederen band is verkrijgbaar in twee afwerkingen, Camel of Taupe, met contrasterende stiksels en tone-on-tone raw-edge naden. Een zadel-lederen lus verbergt de verbinding van de riem. Het logo van Poltrona Frau is gebrandmerkt op de riem. Alle interne metalen delen van de Soffi-lampen hebben een natuurlijke koperen afwerking. De rozen zijn in wit gelakt staal met verstelbare transparante kabels.

De Soffi-collectie omvat drie lichtmaten - klein, middelgroot en groot - die in verschillende configuraties kunnen worden gecombineerd. Naast de afzonderlijke lampen zijn ook lineaire composities met drie globes en boscomposities met drie of vijf bollen mogelijk. De kroonluchter-compositie bestaat uit twee concentrische ringen van verschillende diameters, bedekt met zadel extra leer, die plaats bieden aan negen middelgrote lampen, zes op de grotere cirkel en drie op de kleinere binnenste cirkel.

Meer informatie:
Poltrona Frau
www.poltronafrau.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven