Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf uit Tilburg voert reorganisatie in magazijnen door

DICOBED neemt voorraad en verkoop lattenbodems over van Brouwers Bedding

John Vesters van DICOBED neemt vanaf 1 mei de volledige voorraad en verkoop van de latten-, schotel- en comfortliftbodems over van Brouwers Bedding uit Tilburg. Laatstgenoemde bedrijf maakt op het gebied van de verkoop van boxsprings een stormachtige groei door waardoor een reorganisatie van de voorraden en de collecties in de verschillende magazijnen noodzakelijk is. Voor mede-directeur Thieu Brouwers reden om, na veel wikken en wegen, de lattenbodemdivisie af te stoten. 

"Door de grote groei in het afgelopen jaar waren wij hiertoe genoodzaakt", geeft Thieu aan. "Door onze specialisatie en uitbreiding van onze boxspringcollectie, zoals het merk BALR., Bloemendaal en de diverse grote hotelketens, moesten wij onze ruimte in de diverse magazijnen hiervoor gaan gebruiken.
Dit heeft als gevolg dat wij de beslissing hebben genomen om te stoppen met onze latten-, schotel- en comfortliftbodems."

John Vesters van Dicobed tijdens de VAKbeurs in De Woonindustrie.

DICOBED Nederland BV uit Uden is bereid gevonden om de collectie lattenbodems door te voeren. "Samen met Tom van der Linden (zie foto) van Meubelfabriek De Linde gaan we de klanten bedienen. Wij hanteren dezelfde verkooplijsten. De Linde heeft al veel klanten waaraan hun dezelfde bodems verkopen als wij. Vanuit DICOBED gaan we het klantenbestand van Brouwers Bedding benaderen die nog geen klant zijn bij De Linde. Zo hebben we een exclusieve samenwerking met elkaar zonder dat we elkaar in de wielen rijden", geeft John aan.
Thieu Brouwers: "Wij zijn zeker dat DICOBED de reeds bestaande opdrachten op gebied van bodems met de grootste zorg zal behartigen. Het bedrijf zal met ingang van 1 mei 2019 de aanname en verwerking van deze orders betreffende de bodems op zich gaan nemen."

Meer informatie:
Dicobed Nederland BV
Linie 7
5405 AR Uden
0413-25995
info@dicobed.nl
www.dicobed.nl

Brouwers Bedding BV
Polluxstraat 25 
5047 RA Tilburg
Tel.: 013 53 53 550 
info@brouwers-bedding.nl
www.brouwers-bedding.nl

Meubelfabriek De Linde
Jochem De Wildstraat 3
5408 RT Volkel
Tel: 0413 27 30 20
www.meubelfabriekdelinde.nl
info@meubelfabriekdelinde.nl