Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Styliste Femke Smit: "Ga all out met kleurrijke bloemenprints"

Swiss Sense presenteert nieuwe textielcollectie

Nu de klok is verzet en we van de eerste mooie voorjaarsdagen hebben kunnen genieten, kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in zicht. Dikke winterdekbedden, lange pyjama’s en warme sloffen kunnen de kast weer in. Het is tijd voor luchtig, fris en licht. Met de zeven stijlen uit de nieuwe collectie dekbedovertrekken bij Swiss Sense haal wordt het voorjaar én de zomer alvast in de slaapkamer gehaald.

De nieuwe collectie bedtextiel bij Swiss Sense bestaat uit frisse dekbedovertrekken, sierkussens en plaids, gebaseerd op in totaal zeven zomerse stijlen. Of je nu houdt van de kracht van eenvoud, de schoonheid van de natuur of gaat voor vrolijkheid en kleur. Een collectie boordevol zachte pastels, frisse kleuren, prints en grafische dessins, gemaakt van fijne, luchtige materialen.

Hieronder vier stijlen uitgelicht:  

Streepdessin, ook mooi in de slaapkamer.

Floral Festival
Vrolijke, lenteachtige bloemen en tropische, botanische sferen. Kleurrijk en eigenzinnig. Met de stijl Floral Festival wordt de zomer in de slaapkamer gehaald. Van een subtiel natuurlijk dessin in zachte tinten tot uitgesproken bloemen en bladeren in natuurgetrouwe of sprekende kleuren. Contrasterende sierkussens in zachte pastels of een omgeslagen dekbedovertrek maken het festival thema compleet. 

Oilily Botanical Flower dekbedovertrek.

Clean Simplicity 
Effen dekbedovertrekken van onder meer vtwonen in koele kleuren, gemaakt van ademend katoen zorgen voor een frisse basis, zodat de slaapkamer een oase van rust is. Een frisse en cleane stijl die mooi is in al haar eenvoud en goed te combineren in een witte slaapkamer met zachte tinten grijs, blauw, nude of groen.  

vtwonen Comfy dekbedovertrek.

Natural Breeze 
Met Natutral Breeze wordt gekozen voor een frisse en ontspannen sfeer in de slaapkamer. Dat creëer je met effen, diepe groen- en blauwtinten en kalme, vergrijsde kleuren. Met zachte, natuurgetrouwe bloemenprints in pastelkleuren en zachte materialen zoals katoensatijn.

Dixxius Finely dekbedovertrek.

Hotel Dreams
De slaapkamer wordt met de lijn Hotel Dreams een luxe hotelgevoel meegegeven dankzij het effen dekbedovertrek met ingeweven chique streep of blokmotief. Luxe materialen zijn gebruikt als koel katoensatijn of chique maar trendy velvet.

Dixxius Shine dekbedovertrek.

Femke Smit, styliste bij Swiss Sense: "Het voorjaar is hét moment om je slaapkamer een frisse, nieuwe look te geven. Donkere, winterse stoffen maken plaats voor frisse en vooral luchtige materialen. Met nieuw beddengoed geef je je slaapkamer heel eenvoudig een andere uitstraling. Ga voor een cleane look met effen, zachte pastels, haal het tijdloze streepdessin naar je slaapkamer of ga juist all out met kleurrijke bloemenprints."

Swiss Sense is in 2006 opgericht in Uden en biedt alles op het gebied van goed en fijn slapen. Boxsprings, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de oprichters van Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. De collecties zijn verkrijgbaar in de ruim 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en online.

Meer informatie:
Swiss Sense
Jagersveld 15
5405 BW Uden
www.swisssense.nl
info@swisssense.nl

Publicatiedatum: