Bullnose Board is geschikt om accentverlichting in te verwerken

Millboard introduceert nieuw afwerkproduct

Millboard introduceert een nieuw product in de serie van afwerkingen: de Bullnose Board. Deze kantplank komt ter vervanging van de standaard vaste Bullnose edging afwerklijst en is vooral geschikt voor het afwerken van trappen en andere verhogingen. 


De Bullnose Board is geschikt om accentverlichting in te verwerken.

Ook komt Millboard met een nieuwe multi-spacer. De robuuste multi-spacer is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de installatie van een Millboard-vloer sneller en accurater gaat. "Voor zowel de vakman als de doe-het-zelver is de Multi-spacer de beste oplossing voor de aanleg van een Millboard-vloer. U kiest voor één van de vier meest gebruikte tussenruimten, er is keuze voor afstanden van 3-6 mm tussen de planken", vertelt Patrick Smidt van Alterwood Patrick. 

Sinds 2016 brengt AlterWood het unieke merk Millboard op de Nederlandse markt. "Millboard heeft jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken hiervan. De terrasplanken zijn volkunststof (100% houtvrij) en vervaardigd uit onder andere gerecycled materiaal, waardoor eco-vriendelijk. De toplaag is gemaakt van rubber waardoor de gehele vloer standaard antislip is, zelfs bij natte weersomstandigheden. De toplaag bevat tevens een uv-protectie waardoor de kleur wordt behouden en onderhoud verleden tijd is, en dit alles geheel onder garantie", besluit Patrick.  

Meer informatie:
Alterwood
info@alterwood.nl
www.alterwood.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven