Bora presenteert modulair high-endsysteem bestaande uit zes componenten

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, presenteert de Professional 2.0: een modulair high-endsysteem bestaande uit zes componenten, met een elektrische kookveldafzuiging en intelligente bediening.

Bij BORA maken innovatie en ontwikkeling deel uit van de bedrijfsfilosofie. BORA Professional, het product dat in 2007 de basis vormde voor het BORA principe, werd geperfectioneerd op het vlak van innovatie, functionaliteit, eenvoud en de allerbeste prestaties. Het resultaat is een echt samenhangend systeem – een machine die uit een kookveld, afzuiging, motor, kanaal (BORA Ecotube), filter en muurrooster (BORA 3box) bestaat. Kookveld en kookveldafzuiging staan met elkaar in verbinding in het systeem.

BORA Professional 2.0: Het afzuigsysteem van de nieuwste generatie
Wanneer bij de BORA Professional 2.0 een kookzone wordt ingeschakeld gaat de afsluitklep stil en automatisch open. Na afloop van het kookproces gaat de klep weer dicht, volledig vlak en zonder afstand tussen de voegen te laten. Onder het filter in de kookveldafzuiging zit een opvangbak voor vetten.

Voor het eerst zit de intelligentie in de bedieningselementen, wat BORA Professional 2.0 tot de innovatiefste ontwikkeling van dit moment maakt. De temperatuur wordt op de knop aangegeven en kan via een combinatie van touch- en draaibediening worden aangepast. Van hieruit worden niet alleen verdere functieprogramma's, maar ook de besturing van de kookveldafzuiging geregeld. Het aanwezige kookoppervlak en de kookzone kunnen maximaal worden benut. Daardoor behoren de kookoppervlakken en kookzones tot de grootst verkrijgbare op de markt. Het product is eenvoudig schoon te maken dankzij een brede afzuigopening en makkelijk uitneembare elementen.

BORA Professional 2.0 is nu verkrijgbaar in twee versies: nog steeds als flexibel systeem dat de klant maximale vrijheid qua keukenontwerp biedt. Alles is individueel combineerbaar. 
Deze productinnovatie is een echte wereldprimeur, want BORA Professional 2.0 is bovendien ook verkrijgbaar als plug-and-playversie. Motor en kookveldafzuiging vormen hierbij één geheel. Het vooraf geconfigureerde systeem biedt maximale eenvoud en laat tal van inbouwsituaties toe. De recirculatievariant kan ook bij zwevende werkbladen met een inbouwhoogte van 199 mm worden gebruikt.


 
BORA Professional in een zwevend werkblad
Het discrete design is ontwikkeld met het oog op een perfecte functionaliteit voor de gebruiker: een lichte verhoging van de afzuiging, de look-and-feel en werking van de bedieningsknoppen, een eenvoudige user interface. Hij kan met verschillende kookvelden worden gecombineerd. Compromisloze kwaliteit wordt gegarandeerd, alles is vervaardigd uit roestvrijstaal.
Ter perfectionering van BORA Professional 2.0 is een eigen kanaalsysteem ontwikkeld met een optimaal erop afgestemd muurrooster. Met BORA Ecotube en BORA 3box is er nu een systeem verkrijgbaar dat voldoet aan de hoge vereisten op het vlak van efficiëntie, installatiegemak en flexibiliteit en een geoptimaliseerde totaaloplossing biedt.

BORA Professional 2.0 in één oogopslag
• Een echt, samenhangend systeem bestaande uit kookveld, afzuiging, motor, kanaal, filter en muurrooster 
• Kookveld en kookveldafzuiging staan met elkaar in verbinding 
• Elektrische afsluitklep 
• Intelligente en intuïtieve bediening via haptische frontbedieningsknoppen 
• Uiterst eenvoudig schoon te maken dankzij een bredere afzuigopening en makkelijk uitneembare elementen 
• Behoren tot de grootste kookvelden op de markt (extra diepe afmetingen: 54 cm) 
• Behoren tot de grootste kookzones op de markt 
• Wereldprimeur: kan met het BORA Professional recirculatiesysteem als compact systeem voor zwevende werkbladen worden gebruikt 
• Zwarte afsluitklep verkrijgbaar
BORA Professional 2.0 sleepte eerder al vier felbegeerde prijzen in de wacht: de Red Dot Award: Best of the Best 2017, de innovatieprijs Plus X Award voor „Beste Product van 2017“, de internationaal gerenommeerde Good Design Award 2017 en tot slot de German Design Award 2018 van de Raad voor Vormgeving.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven