Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dankzij nauwkeurigheid geen maatbeker meer nodig

Blanco komt met EVOL-S volumekraan

Spoelbakkenfabrikant Blanco komt met de EVOL-S Volumekraan, de eerste kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten. Dankzij de handige draaiknop kan de klant waterhoeveelheden nauwkeurig afmeten zodat een maatbeker overbodig is.

De knop is uitgerust met een schaal gaande van 100 ml tot 5 l. Wanneer het gewenste volume aan de hand van de draaiknop wordt geselecteerd, is het voldoende om deze knop aan de zijkant aan te raken, de kraan levert dan de gewenste hoeveelheid water.

De kraan is uitgerust met het Dynamic Flow Control System dat de kracht van de straal laat afhangen van de gewenste hoeveelheid water. Hoe groter de hoeveelheid water, hoe sterker en sneller de waterstroom. De kraan is voorzien van een uittrekbare sproeikop. Warm of koud water kan geregeld worden met de aparte hendel die in twee varianten verkrijgbaar is: met de hendel links of rechts. De kraan wordt geleverd in twee uitvoeringen: chroom of roestvrijstaal.

Meer informatie:
Blanco
www.blanco-germany.com

Publicatiedatum: