Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeven luxe dekbedovertrekken, gepresenteerd in Milaan

Unieke samenwerking tussen Bedding House en Van Gogh Museum Amsterdam

Beddinghouse presenteert dit jaar op Masterly een unieke collectie bedtextiel die in samenwerking met het Van Gogh Museum Amsterdam tot stand kwam. 

“The painting comes to me as if in a dream” Vincent to Theo van Gogh, Arles,  25 september 1888

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het design team van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Als officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam voor bedtextiel, is Bedding House trots deze samenwerking aan te kondigen tijdens Masterly in Palazzo Francesco Turati, tijdens Salone del Mobile, 9 – 14 april 2019 in Milaan.

De dessins zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieur trends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn, wat comfort en glans geeft.

Henriëtte van Beynum, Managing Director of Bedding House: ’We voelen ons vereerd met deze speciale samenwerking. Bedding House biedt trendy merken in bed- en badtextiel, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Ons doel is een wow-factor voor klanten te creëren en wij zijn ervan overtuigd dit te bereiken met de creatie van deze Van Gogh dessins in een nieuwe story die deel uitmaakt van het Beddinghouse merk.’

Aangezien Palazzo Turati in het bezit is geweest van twee broers uit Lombardije die in katoen handelden, is het de perfecte locatie om de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie te lanceren.

De Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie zal vanaf najaar 2019 worden verkocht bij geselecteerde retailers en in online winkels over de hele wereld.

Over Van Gogh Museum Enterprises
Onder de merknaam ‘Van Gogh Museum Amsterdam, ontwikkelt Van Gogh Museum Enterprises BV (VGME) een variëteit aan producten en diensten gebaseerd op de missie van het Van Gogh Museum om het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met als doel hen te verrijken en te inspireren. Al deze producten en diensten worden ontwikkeld – ook in samenwerking met externe partners – met Vincent van Gogh ’s nalatenschap in gedachten. De gegenereerde inkomsten dragen bij aan de ondersteuning van activiteiten van het Van Gogh Museum.

Meer informatie:
Beddinghouse
www.beddinghouse.nl 

Publicatiedatum: