Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bastion Collections viert in 2019 haar 30-jarig bestaan

Suze de Gruiter: "We willen nog meer markten veroveren, denken aan Amerika en Japan"

Bastion Collections (BC) bestaat 30 jaar. De lifestylebrand is gespecialiseerd in servies met tal van hartendesigns en -quotes.
Mix en match was nog nooit zo easy, stelt BC. "Het designteam ontwerpt ieder seizoen spraakmakende items die naadloos aansluiten op voorgaande collecties."
Komende zondag 10 en maandag 11 maart is de jubilaris te vinden op trendbeurs Spotlight, die in Nieuwegein plaatsvindt. Zij heffen daar het glas met bezoekers op hun stand C.053.

V.l.n.r. Mariëtte van Hogendorp, Ilona Bockmeulen, oprichtster Suze de Gruiter en Liset Sas.

Het bedrijf is in Montfoort gehuisvest, waar de oprichters en eigenaren Suze en Jan de Gruiter ook wonen. "De bedrijfsnaam is afgeleid van de plaats waar we destijds woonden: op Bastion Willem in Woerden", legt Suze uit.

De basiscollectie van Bastion Collections bestaat uit servies in wit met zwart of lichtgrijze rand. "Die is inmiddels een begrip. De collectie wordt ieder seizoen verder uitgebreid. Bastion Collections staat voor stoer en tijdloos, met een sophisticated touch", vat Suze samen.

"Twee tot drie keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit. De kleuren hiervan zijn altijd basic: naturel, grijs, wit, zwart en heel af en toe een trendy kleur.
Welk artikel het hardst loopt? Eigenlijk allemaal; het is echt een hype", geeft ze aan.

V.l.n.r. Suze de Gruiter, Liset Sas (sales) en Jan de Gruiter proosten op het 30-jarig bestaan.

Samen met haar teamleden houdt ze zich bezig met het ontwerpen, fotograferen en verkopen van de collecties. "De rest van de bedrijfsactiviteiten (van productie tot verzending) wordt sinds jaar en dag uitbesteed."

Bastion Collections is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten – naast Nederland -  in België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland, om er maar een paar te noemen.
"Of er nog uitbreidings- of andere toekomstplannen zijn? Zeker! We willen nog meer markten veroveren. Denken hierbij aan Amerika en Japan", blikt Suze alvast vooruit.

Meer informatie:
Bastion Collections
IJsselveld 2 b 
3417 XH Montfoort
www.bastioncollections.com
(+31) (0)348 475874