Banken voorzien van verlichting

Tuinmeubelfabrikant lanceert nieuwe outdoorcollectie

De Spaanse fabrikant Vondom, van onder andere avant-garde tuinmeubilair, heeft een nieuwe collectie opgenomen: Ulm. Een functionele zitcollectie met een balans tussen ontwerp, technologie en ergonomie op basis van basiskubus, prisma en bolvormen. De collectie zoekt naar eenheid binnen zijn ontwerp en die van andere producten, waarbij verschillende elementen worden gecombineerd die een compleet ensemble vormen. De bank, evenals de stoelen, ligbed, salontafel en voetenbank belichamen stijve en veerkrachtige structuren voor rust en ondersteuning die voor comfort zorgen.

De modulaire bankencollectie, inclusief stoelen, salontafel en verlichting.

Het vermogen om elk stuk te verlichten kan elke ruimte in kleur omhullen, met innovatieve technologie die het uniek maakt. Alle buiten- (of voor binnen) meubelen kunnen in de "matte white" uitvoering met RGB verlichting uitgerust worden. Het bed kan uitgerust worden met een afsluitende parasol, leverbaar in 4 verschillende kunststof kleuren: wit, zilver, ecru en /of brons.Het Day-Bed van de Ulm collectie, met of zonder zonnescherm.

Vondom is een toonaangevende Spaanse fabrikant van avant-garde tuinmeubilair, potten, plantenbakken, lampen en vloerkleden voor moderne commerciële binnen- en buitenruimten.

Ook de bloembakken behoren tot het Ulm-assortiment.

Designlines is de handelsagentuur voor een aantal gerenommeerde designmerken in Nederland voor zowel het interieur als het exterieur, waaronder Vondom.

Meer informatie:
Vondom
www.vondom.com
contact@designlines.nl  
www.designlines.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven