Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxaflex onthult winterse kleuren bij jaloezieëncollectie

Luxaflex heeft de collectie horizontale jaloezieën uitgebreid met nieuwe trendkleuren en vergrijsde tinten en voorzien van een zijdezachte toplaag.
Doordat de lamel aan beide zijden een verschillende kleur heeft, zorgt dit voor een extra dimensie in huis. De metallic-tint heeft een subtiele glinstering in de jaloezie. 

Styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex vertelt: “Onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën zijn echte designklassiekers die licht en privacy gemakkelijk reguleren in ieder interieur. Door de jaloezieën te tuimelen, kun je een ander kleureffect in huis creëren doordat de jaloezie twee verschillende kleurzijdes heeft. De keuze uit diverse patronen, maten en structuren maakt dit type raambekleding daarom tijdloos in huis, zeker met de toevoeging van de zijdezachte coating en combinaties van warme tinten. En bijkomend voordeel: door deze nieuwe toplaag houdt de lamel minder stof vast.“

Meer informatie:
Luxaflex
info@luxaflex.nl 
www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: