Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar in 30 aluminiumkleuren

Tuinmeubelfabrikant presenteert buitenkeuken

De Spaanse ontwerper en fabrikant van tuinmeubilair Kettal heeft een nieuwe buitenkeuken in haar assortiment. Deze valt op door de eenvoudige lijnen en is gemaakt van aluminium met een optie voor teakhout-deuren. Het werkblad Ceppo di Gré sluit volledig dankzij de beweegbare panelen. 



Het ontwerp is uitgerust met water- (kraan, afvoer en boiler) en elektriciteitsaansluitingen, en heeft ruimte voor een koelkast of zelfs een wijnkast. Ook is de keuken uitgerust met een keramische kookplaat. Een optionele extra trolley kan dienen als een steuntafel bij het werken in de keuken en ook voor transport en opslag. 

De buitenkeuken is verkrijgbaar in 30 aluminiumkleuren - die aangepast kunnen worden aan de kleuren van de schuifdeuren - en in drie Ceppo di Gré-kleuren. 

Sinds de start in 1966 heeft Kettal een internationale roeping tot design en innovatie. In de eerste jaren van de 21e eeuw kocht Kettal de merken Hugonet y Triconfort , die samen de Kettal Group vormden.

Meer informatie:
Kettal
www.kettal.com

Publicatiedatum: