Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moooi presenteert nieuwe behangcollectie

Wandbekleding brengt dieren levendig tot leven

Het Nederlandse interieurlabel Moooi presenteert een 'Moooi-behangcollectie'; een nieuwe verticale dimensie in de wereld van Moooi in samenwerking met Arte. Het bedrijf presenteert 'de uitgestorven dierencollectie', ontstaan uit het Museum Extinct Animals en onderdeel van een geheel nieuwe designtaal. 

In nauwe samenwerking met het designmerk Arte worden de functies en texturen van de uitgestrekte dieren gegoten in een verzameling luxueuze wandbekleding, gemaakt van de meest exclusieve materialen, zoals driedimensionaal zacht suède, metaalfolie, papierweefsel, ruwe jute, moiré textiel enz. Opvallende combinaties van kleuren, kenmerken en patronen van pels, verenkleed of huid brengt de uitgestrekte dieren levendig weer tot leven op onze muren.

De collectie 'Uitgestorven dieren' is geïnspireerd op het museum van uitgestorven dieren. Elk patroon is geïnspireerd op de kenmerken van één dier. Sommige ontwerpen vertellen een verhaal; anderen stimuleren onze zintuigen door het gebruik van beelden en texturen.

Arte is een gepassioneerde producent van de meest luxueuze en verfijnde wandbekleding. Bekend om de goede kwaliteit en hoogwaardige patronen, siert Arte de wanden van woonhuizen en projectinterieurs over de hele wereld. Geïnspireerd door elkaar bereiken Moooi en Arte de hoogste kwaliteitsstandaarden met innovatieve ontwerpen.

Meer informatie:
MOOOI
Tel: 0800 235 2783
sales.netherlands@arte-international.com  
www.moooiwallcovering.com 
www.arte-international.com 

Publicatiedatum: