Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Modules zijn uit één stuk gegoten'

Esteve ontwerpt nieuwe lampencollectie voor Spaans verlichtingsmerk

Modulair, architectonisch, gestructureerd en veelzijdig. Met deze vier woorden definieert Ramón Esteve de nieuwe collectie LINK lampen die hij heeft ontworpen voor het Spaanse Vibia.

De modules waaruit het systeem bestaat, zijn uit één stuk gegoten, en hebben een verborgen opening om de lichtbron te maskeren. Het licht komt gereflecteerd aan en niet door directe emissie.

De eerste versie was uitgerust met een fluorescerende bron die, na verschillende studies, met succes in LED's is omgezet. De LED-versie maakte het mogelijk om de kwaliteit van de verlichting verder te verbeteren en het gewenste effect te bereiken.

De Link-collectie wordt aangevuld met de XXL-versie, ontworpen voor commerciële of grote ruimtes. In beide gevallen beantwoordt LINK aan het oorspronkelijke doel: configuraties aanbieden die kunnen worden aangepast aan de architecturale ruimte. Het effect van het licht dat uit de lamp komt, geeft een gevoel van natuurlijk licht.

Meer informatie:
Vibia
+34 934 796 971
[email protected]
www.vibia.com

Ramón Esteve
www.ramonesteve.com