Nieuw in het assortiment van Design2Chill

“Vanaf 2019 stoelverwarming waarbij alle elementen opwarmen tot 30°C”

In- en outdoorlounge furniture fabrikant Design2Chill (D2C) heeft een uniek concept van op maat gemaakte meubels. De gehele meubelcollectie kan in vele tientallen trendy kleuren en patronen worden geproduceerd. Op deze manier kan een eigen stijl worden gecreëerd met Design2Chill-meubels. 

Volgens Pascal Otters van Design2Chill bedient het bedrijf het topsegment van de markt. "Ons merk onderscheidt zich door middel van een uniek maatwerkconcept. Elk model kan op elk formaat geproduceerd worden. Er is keuze uit 250 Sunbrella buitenstoffen én 1000 trendy en exclusieve binnenstoffen en leder."

"Al ons RVS en aluminium kan in elke RALkleur en dan ook nog eens in mat, zijde-, hoogglans of met een korrelstructuur geproduceerd worden.
Het keramiek dat we verwerken is in meer dan 100 kleuren leverbaar en eveneens in elk formaat en vormgeving, tevens zijn er vuurhaarden en champagnekoelers te verkrijgen in onze tafels."

"De ligbedden van Design2Chill zijn voorzien van een hydraulisch systeem waarbij je met slechts een druk op de knop 'de rug' in elke positie kunt zetten."

Vanaf 2019 is er stoelverwarming verkrijgbaar waarbij alle elementen (zitvlak én rugleuning) kunnen opwarmen tot 30 graden Celsius.

"Tevens presenteren we vanaf volgend jaar buitenkarpetten in 20 verschillende motieven en kleuren in het assortiment waarbij men de randafwerking in 250 kleuren Sunbrella kan krijgen. Uiteraard ook alles weer op bijna elk formaat te verkrijgen tot een maximale breedte van 3 meter en een maximale lengte van 30 meter."

Meer informatie:
Design2Chill Nederland B.V.
(Experience Center)
Nijverheidsweg 1C
6651KS Druten
Tel: +31 (0) 85 75 000 44
info@design2chill.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven