Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie betaalt nou € 40.000 voor een koelkast?

Smeg en Dolce & Gabbana hebben onlangs limited edition keukenapparaten uitgebracht: blenders, waterkokers, broodroosters etc. Maar de topitems zijn toch wel de koelkasten. Eentje daarvan staat te koop bij Harrods, een Londens warenhuis dat gespecialiseerd is in luxegoederen. Aan deze ijskast hangt wel een flink prijskaartje. Het apparaat is zo duur dat er op sociale media flink om wordt gelachen, zo meldt dagblad Independent.

TWITTERFOTO @THESOLCINEMA 

De handgeschilderde koelkast van Smeg komt op net geen € 40.000.  euro. Het gaat hierbij om een van de 100 apparaten die het Italiaanse merk lanceerde in samenwerking met het al even Italiaanse Dolce & Gabbana. De koelkasten zijn door honderd Siciliaanse artiesten onder handen genomen. Zij mochten zich met verf uitleven op de koelkasten.
Dat er voor die koelkast bij Harrods zoveel geld wordt gevraagd, viel enkele Twitteraars al snel op. Al snel ging de bal aan het rollen en werd er op sociale media flink om gelachen. "Mijn eerste huis heeft amper zoveel gekost", klinkt het onder meer. "De Kerstman zal moeite hebben om dat door mijn schoorsteen te krijgen", klinkt het nog.

Bron: www.nieuwsblad.be