Osiris Hertman Studio heeft het restaurant van Masters of LXRY ingericht. De grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs, die wordt gehouden van 6 tot en met 10 december in Amsterdam. 
Op de tafels prijken de chique Hexagon tafellampen, door Osiris ontworpen en op maat gemaakt in de fabriek van Maretti Lighting in Almere.

Vanaf donderdag 6 december koken 19 titanen uit de Nederlandse gastronomie tot en met komende zondag vier avonden de sterren van de hemel in het restaurant van Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Met in totaal 34 Michelinsterren is Restaurant M34 – onder leiding van gastheer Carsten Klint – het meest exclusieve pop-up restaurant ter wereld. Osiris Hertman is een designer die de grenzen van design verlegt sinds hij zijn studio opende in 1997, na zijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven. In de afgelopen 15 jaar heeft Osiris bewezen een allround ontwerper te zijn. Begonnen als meubelontwerper, maar later ook interieurs, woonaccessoires en zelfs handgemaakte zilveren sieraden. Zijn achtergrond in productontwerp wordt weerspiegeld in elk interieur door de grote hoeveelheid detaillering en op maat gemaakte objecten. Osiris reist de hele wereld rond om unieke en prachtige materialen te vinden.

Onder het eigen Maretti merk ontwerpt het bedrijf designarmaturen die passen binnen hun visie op lichtarchitectuur. Daarnaast kiezen zowel Nederlands meest toonaangevende ontwerpers als jong architectentalent voor een brede samenwerking. Maretti produceert voor hen de lichtarmaturen en levert deze wereldwijd voor trendsettende projecten die zij gezamenlijk realiseren.

Meer informatie:
Osiris Hertman Studio
info@osirishertman.com
www.osirishertman.com

Maretti
postbus@maretti.com
www.maretti.com