Moderne koelkasttechnieken in retrojasje

Na de succesvolle introductie van de collectie Retro designkoelkasten introduceert ETNA een aantal nieuwe uitvoeringen in de trendkleuren van de komende seizoenen. Denk aan Sea Breeze Green, Bronze Tequila Sunrise en Grand Caramel Coffee. In totaal worden er in deze serie negen nieuwe ‘smaken’ geïntroduceerd.
De koelkasten zijn van binnen ook helemaal van nu: energiezuinig en met slimme eigenschappen die ervoor zorgen dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. Dit allemaal om meer gemak en duurzaamheid te bieden in de keuken.

De koelkast is niet langer simpelweg een huishoudelijk product, maar een stukje decoratie en design om keukens een wow-effect te geven. De nieuwe ETNA retrolijn kenmerkt zich door gebruiksgemak en energiezuinigheid. Alle retrokoelkasten hebben een energielabel van A++ of zelfs A+++. Door de LowFrost of No-Frost techniek is regelmatig ontdooien verleden tijd en de ventilator in het koelgedeelte zorgt voor een stabiele temperatuur.

Meer informatie:
Etna
www.etna.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.