Verwijzingen naar oosterse landschappen, Japanse printkunst en andere iconen

Op Japan geïnspireerd behang

WallPepper komt met een collectie nieuw behang, dat is geïnspireerd op de Oost-Aziatische cultuur. Het behang geeft oriëntale sferen weer, met verwijzingen naar oosterse landschappen, Japanse printkunst en andere iconen uit Azië zoals lotusbloemen, bamboe, karpers, kamerschermen en zentuinen.

Het behang van WallPepper is vervaardigd van textielvezels en cellulose, zonder dat er gebruik is gemaakt van PVC. Het materiaal is geurloos, hypoallergeen en gecertificeerd vuurbestendig. De inkt die bij de prints wordt gebruikt is duurzaam en UV-bestendig.

Het behang kan worden gereinigd met een neutrale schoonmaakmiddel. Verder voldoet het aan verschillende vereisten voor gezondheid en veiligheid, zodat het bij uitstek geschikt is om te worden toegepast in ziekenhuizen, scholen en de horeca.

WallPepper biedt met zijn behang verschillende oplossingen voor de klant. Zo heeft het bedrijf onder de naam WallPpepper H2O behang dat geschikt is voor vochtige omgevingen, zoals badkamers of keukens. Ook heeft het bedrijf met WallPepper Acoustic een oplossing voor geluidsisolatie.

Alle producten van WallPepper kunnen op de klant worden afgestemd. De prints kunnen naar behoeftes van de klant worden aangepast.
Het bedrijf heeft een online simulator, waarmee het eindresultaat nog tijdens de ontwerpfase kan worden bekeken. Als het materiaal eenmaal is vervaardigd is dit makkelijk aan te brengen door de behanger.

Meer informatie:
Wallpepper
www.wallpepper.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven