Het Spaanse bedrijf Gandiablasco presenteerde tijdens Orgatec twee van de meest recente collecties tuinmeubilair: Timeless en Solanas.
Timeless is de nieuwste collectie tuinmeubilair ontworpen door José A. Gandía, Blasco Canales en Borja García. Deze bestaat uit zes modulaire banken die kunnen worden gecombineerd met een ligstoel, fauteuil, lage fauteuil, stoel, poef, modulaire poef, krukken, banken en hoge tafels. "Een collectie die wordt gedefinieerd door sobere en elegante designlijnen", aldus Gandiablasco.

  Solanas en Timeless collecties van Gandiablasco tijdens Orgatec.

Ook de recente Solanas collectie werd gepresenteerd, het Daniel Germani ontwerp, dat het innovatieve, ultracompacte oppervlak Dekton van Cosentino bevat, een versnelde versie van de veranderingen die natuursteen de afgelopen millennia heeft ondergaan, blootgesteld aan hoge druk en overdreven temperaturen, met afgeronde en omhullende vormen.

"Met Timeless en Solanas is het mogelijk om de buitenlucht in een intieme ervaring te veranderen, net zo creatief en productief als binnenshuis", laat een woordvoerder weten.

Solanas wordt gekenmerkt door organische en omhullende vormen.

Meer informatie:
www.gandiablasco.com