Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''In de natuur zijn, maakt ons socialer en creatiever''

Comfortabel zittende buitenwerkplek

Start-up Leaf the office presenteerde tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een comfortabel zittende buitenwerkplek met
oplaadpunt voor laptop of tablet. Het meubel is 360 graden draaibaar waardoor altijd in de schaduw kan worden gezeten. De stoel is ontworpen om enkele uren in een goede zithouding te kunnen werken. ​Met continue stroomvoorziening door middel van zonne-energie voor het opladen van je laptop, eventueel uit te voeren met een wifipunt.

​Het frame van de stoel is gemaakt van staal en de zitting van duurzaam materiaal, met een stevige ondergrondse fundering en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

"Even weg van kantoor. En toch ook niet, want vandaag staat jouw werkplek in de natuur. Door je werkplek af en toe letterlijk naar de natuur te verleggen, kom je even los van het systeem waar je elke dag in zit. En kun je ervaren hoe goed dat doet. Niet alleen wij vinden dat, dit blijkt ook keer op keer uit onderzoek. Want in de natuur zijn, vermindert stress, het zorgt ervoor dat je je beter concentreert en scherper bent. Dat je in beweging komt en productiever wordt. Maar nog belangrijker, het maakt ons socialer en creatiever", aldus Daphne de Wit van Leaf the office.



Leaf the office wordt gerund door Ghislaine Dings & Daphne de Wit die de grenzen van een gezonde en inspirerende werkomgeving op willen rekken. Dit door buiten met binnen te verbinden en door rust en werk met elkaar in balans te brengen. Het bedrijf biedt flexwerk- en vergaderplekken midden in de natuur met de gemakken van een modern en professioneel kantoor. Volledig duurzaam ingericht en zelfvoorzienend. 

Meer informatie:
Leaf the Office
Email: info@leaftheoffice.nl
www.leaftheoffice.nl