Start-up Leaf the office presenteerde tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een comfortabel zittende buitenwerkplek met
oplaadpunt voor laptop of tablet. Het meubel is 360 graden draaibaar waardoor altijd in de schaduw kan worden gezeten. De stoel is ontworpen om enkele uren in een goede zithouding te kunnen werken. ​Met continue stroomvoorziening door middel van zonne-energie voor het opladen van je laptop, eventueel uit te voeren met een wifipunt.

​Het frame van de stoel is gemaakt van staal en de zitting van duurzaam materiaal, met een stevige ondergrondse fundering en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

"Even weg van kantoor. En toch ook niet, want vandaag staat jouw werkplek in de natuur. Door je werkplek af en toe letterlijk naar de natuur te verleggen, kom je even los van het systeem waar je elke dag in zit. En kun je ervaren hoe goed dat doet. Niet alleen wij vinden dat, dit blijkt ook keer op keer uit onderzoek. Want in de natuur zijn, vermindert stress, het zorgt ervoor dat je je beter concentreert en scherper bent. Dat je in beweging komt en productiever wordt. Maar nog belangrijker, het maakt ons socialer en creatiever", aldus Daphne de Wit van Leaf the office.Leaf the office wordt gerund door Ghislaine Dings & Daphne de Wit die de grenzen van een gezonde en inspirerende werkomgeving op willen rekken. Dit door buiten met binnen te verbinden en door rust en werk met elkaar in balans te brengen. Het bedrijf biedt flexwerk- en vergaderplekken midden in de natuur met de gemakken van een modern en professioneel kantoor. Volledig duurzaam ingericht en zelfvoorzienend. 

Meer informatie:
Leaf the Office
Email: info@leaftheoffice.nl
www.leaftheoffice.nl