Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look en feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen. Qua design is alles in dat geval dan ook het liefst op elkaar afgestemd: van wand- en gevelbekleding (over bijvoorbeeld een terrasoverkapping) tot zelfs tuinmuurtjes, bloembakken of zitbanken.

Met het Linarte Concept van Renson is het gedaan met het samenraapsel van stijlen in en om het huis. Met dit concept is er volgens de fabrikant meer eenheid, omdat het beantwoordt aan een zelfde design. Op het gebied van wand- en gevelbekleding maakt Linarte van elke binnen- en buitenruimte - van muren, deuren, poorten, hal of woonkamer tot zelfs gebogen wanden - één uniform en strak geheel.
Naast de aankleding van een woning, is Linarte ook toepasbaar op bijvoorbeeld het terras voor wie dezelfde strakke verticale belijning wilt doortrekken. Ook een tuinmuurtje, zitbank of bloembak kan in dezelfde stijl gemaakt worden. Dit is mogelijk door montage van individuele profielen, waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en zelfs gebogen elementen op dezelfde manier kunt bekleden.

De Camargue Skye is de meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson. De aluminium kantelbare én openschuifbare daklamellen maken van een terras een extra buitenkamer die het hele jaar door dienst doet. Denk de kolommen weg en de dakstructuur kan ook onder de noemer Aero Skye in eender welke constructie ingebouwd worden. Zo maakt het openschuifbaar lamellendak deel uit van het ontwerp van een gebouw.

Meer informatie:
Renson
Industriezone 2 Vijverdam
Maalbeekstraat 10
B-8790 WAREGEM
www.renson.eu
info@renson.be