LoCra bvba, fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenhoutwerk, staat op de Biënnale Interieur (die vandaag de laatste beursdag beleeft) met de zogeheten Lignodur terrafina® refugio 2.0 tuinschermen. Volgens de fabrikant een innovatief systeem van tuinschermen dat een nieuwe dimensie geeft aan buitenruimten en in elk tuinconcept geïntegreerd kan worden.

“Het concept van onze tuinschermen laat een individuele montage toe”, legt zaakvoerder Lode Cranen uit. “Het systeem bestaat uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen die de mogelijkheid geven om het tuinscherm zowel in de hoogte als in de breedte aan te passen. Bovendien kan van beide panelen een combinatie worden gemaakt, afhankelijk hoe iemand de buitenruimte in wilt richten."

Het systeem wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. Verder zijn er verschillende kleurmogelijkheden. “De tuinschermen hebben een smaakvol en onderhoudsvriendelijk oppervlak”, aldus Cranen. “Aluminium palen van 186 cm met bijbehorende voetstukken voor verankering in alle mogelijke ondergronden, het tuinscherm van 180 x 180 cm met zijn modulaire opbouw; Terrafina refugio 2.0 is veelzijdig en veruit overal toepasbaar.”

De grondstof Lignodur® is een hoogwaardig product dat de voordelen van hout combineert met die van kunststof. “Voor deze productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van binnenlandse houtbestanden. De leveranciers bezitten een PEFC-certificaat en staan garant voor duurzaam bosbeheer. De productie gebeurt uitsluitend in Duitsland op de modernste extrusiemachines”, besluit Cranen.

Meer informatie:
LoCra bvba
Poelstraat 9
3511 Kuringen
Telefoon: 011 / 231 546
E-mail : info@terrafina.be
www.terrafina.be