Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Tuinscherm is smaakvol en onderhoudsvriendelijk"

Lignodur zowel in hoogte als breedte aan te passen

LoCra bvba, fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenhoutwerk, staat op de Biënnale Interieur (die vandaag de laatste beursdag beleeft) met de zogeheten Lignodur terrafina® refugio 2.0 tuinschermen. Volgens de fabrikant een innovatief systeem van tuinschermen dat een nieuwe dimensie geeft aan buitenruimten en in elk tuinconcept geïntegreerd kan worden.

“Het concept van onze tuinschermen laat een individuele montage toe”, legt zaakvoerder Lode Cranen uit. “Het systeem bestaat uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen die de mogelijkheid geven om het tuinscherm zowel in de hoogte als in de breedte aan te passen. Bovendien kan van beide panelen een combinatie worden gemaakt, afhankelijk hoe iemand de buitenruimte in wilt richten."

Het systeem wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. Verder zijn er verschillende kleurmogelijkheden. “De tuinschermen hebben een smaakvol en onderhoudsvriendelijk oppervlak”, aldus Cranen. “Aluminium palen van 186 cm met bijbehorende voetstukken voor verankering in alle mogelijke ondergronden, het tuinscherm van 180 x 180 cm met zijn modulaire opbouw; Terrafina refugio 2.0 is veelzijdig en veruit overal toepasbaar.”

De grondstof Lignodur® is een hoogwaardig product dat de voordelen van hout combineert met die van kunststof. “Voor deze productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van binnenlandse houtbestanden. De leveranciers bezitten een PEFC-certificaat en staan garant voor duurzaam bosbeheer. De productie gebeurt uitsluitend in Duitsland op de modernste extrusiemachines”, besluit Cranen.

Meer informatie:
LoCra bvba
Poelstraat 9
3511 Kuringen
Telefoon: 011 / 231 546
E-mail : info@terrafina.be
www.terrafina.be

Publicatiedatum: