Gezellig warm wit, fris koel wit of juist een sfeervolle kleurverlichting? Met de nieuwe plafondlamp van Loxone is het allemaal mogelijk. Deze nieuwe verlichting laat een ander licht schijnen in een Real Smart Home. De geïntegreerde bewegingsmelder zorgt automatisch voor het juiste licht, een juiste setting, op het juiste moment.

Voor een Loxone Smart Home, waarover Wonen360.nl op 17 oktober jl. berichtte, is deze bewegingsmelder voor vele functionaliteiten een cruciaal element. “Neem nu automatische muziek bij het betreden van bijvoorbeeld de badkamer en een slim alarmsysteem waardoor de woning bewoners en zichzelf beschermt. Wat dacht je van nachtverlichting die je in het donker zachtjes begeleidt als je uit je bed moet of een stille deurbel wanneer je kindje zijn dutje doet?”, laat een woordvoerster van Loxone weten.

De Loxone Ceiling Light is ideaal voor ruimtes van 1m² tot 15m², bijvoorbeeld een badkamer of garage. De plafondverlichting is verkrijgbaar in de draadloze Air technologie en de bekabelde Tree technologie. “Daar waar bekabeld kan worden, heb je een enorme tijdswinst, marge en kan je efficiënter werken wanneer je gaat installeren met de Tree Kabel.”

Wil je Loxone Partner worden? Mail office_benelux@loxone.com voor de voorwaarden en meer informatie of bekijk deze op onze website. Wil je graag een Loxone Smart Home? Vind een dealer in je buurt en vraag vrijblijvend een offerte.

Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen
Tel. +31 208 208 214 (NL)
       +32 336 910 68 (BE)