De nieuwe Tempo-lampencollectie, door Lievore Altherr ontworpen voor het Italiaanse label Vibia, kenmerkt zich door het minimale en iconische ontwerp. De reeks van drie lampen laat verschillende sferen van suggestieve verlichting zien.

De Argentijnse ontwerpstudio Lievore Altherr richt zich op een constant evoluerende traditie, waarbij de nieuwste LED-technologie wordt geïntegreerd in het interieur en perfect wordt aangepast aan het hedendaagse interieur.

De handgemaakte glasverwerking voegt nieuwe nuances toe aan een collectie die delicatesse uitstraalt. De klassieke bolvormige lamp evolueert naar een organische ovale vorm, met een lichteffect dat varieert van transparant tot doorschijnend. De diamantvormige opalen lamp schijnt met diffuus licht, terwijl het reflecterende schijfmodel de lamp verandert in een kleine bubbel die licht uitstraalt.

De steunen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurenafwerkingen. De zwarte paal benadrukt de lijnen, de witte juist de afwezigheid ervan. De terracotta steun verwijst naar een oermateriaal en de groene naar de frisheid van de natuur.

Meer informatie
www.vibia.com