Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Argentijns ontwerp van Lievore Altherr

Lampencollectie Vibia kenmerkt zich door minimalisme

De nieuwe Tempo-lampencollectie, door Lievore Altherr ontworpen voor het Italiaanse label Vibia, kenmerkt zich door het minimale en iconische ontwerp. De reeks van drie lampen laat verschillende sferen van suggestieve verlichting zien.

De Argentijnse ontwerpstudio Lievore Altherr richt zich op een constant evoluerende traditie, waarbij de nieuwste LED-technologie wordt geïntegreerd in het interieur en perfect wordt aangepast aan het hedendaagse interieur.

De handgemaakte glasverwerking voegt nieuwe nuances toe aan een collectie die delicatesse uitstraalt. De klassieke bolvormige lamp evolueert naar een organische ovale vorm, met een lichteffect dat varieert van transparant tot doorschijnend. De diamantvormige opalen lamp schijnt met diffuus licht, terwijl het reflecterende schijfmodel de lamp verandert in een kleine bubbel die licht uitstraalt.

De steunen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurenafwerkingen. De zwarte paal benadrukt de lijnen, de witte juist de afwezigheid ervan. De terracotta steun verwijst naar een oermateriaal en de groene naar de frisheid van de natuur.

Meer informatie
www.vibia.com

Publicatiedatum: