Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

PUIK breidt collectie uit

Designlampen geven interieur upgrade

PUIKdesign heeft de collectie uitgebreid met twee hanglampen: Groove en Cone.  

Hanglamp Groove

Groove is ontworpen door Ilias Ernst en gemaakt van hoogwaardig staal. Het is een klassieke en toch eigentijdse hanglamp die in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is. Het eenvoudige en elegante ontwerp past zowel in een klassiek als een modern interieur. De lamp is verkrijgbaar in groen, zwart, grijs en wit.

Hanglamp Cone

De hanglamp Cone is getekend vanuit één lijn en gemaakt van staal en glas. Deze straalt eenvoud en elegantie uit, met een beetje pit. De Cone is ontworpen door Kranen en Gille. Deze ontwerpers hebben als doel om verschillende disciplines, vakmanschap en hun eigen esthetiek te combineren tot aansprekende designs. Cone lijkt de industriële revolutie uit te stralen met de zachtheid van natuurlijke vormen. De designlamp is verkrijgbaar in een zwarte, witte, grijze en donkerblauwe uitvoering.

Hollands design teruggebracht tot een collectie van smaakvolle meubels en accessoires van Nederlandse ontwerpers. Dat is waar Puik design voor staat. Het merk selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Alle items uit de collectie kunnen via de site gekocht worden of bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen. 

Meer informatie:
Puik Design
Email: info@puikdesign.nl
www.puikdesign.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven