Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Gebruik stoere materialen en warme kleuren

Verstilling en nostalgie in de keuken van 2019

Verstilling en natuurlijke materialen. Nostalgie en retrokleuren. De keuken van 2019 kenmerkt zich door uitgesproken stijlen. Gebruik stoere materialen en warme kleuren. Dat is de boodschap in het house4kitchen, waar Dekker Zevenhuizen dé trends voor 2019 presenteerde: Raw Rituals en New Classic.

Nieuwe kleuren die precies het Raw Rituals gevoel geven.

Welke interieurs en keukens zijn van deze tijd? Je herkent ze direct. Een keuken met grove terrazzopatronen is trendy. Net als een interieur met houten schroten. Baksteen en patronen van gemetselde muurtjes? Heel vooruitstrevend. Vergeet ook niet de romaanse boog, die is overal: in het interieur, in de kunst, in accessoires. Deze kenmerken komen terug in de nieuwe Raw Rituals stijl, maar ook in die andere belangrijke trend voor 2019: New Classic.

In 2019 laten we ons niet meer afleiden door te veel vormen, kleuren en apparatuur in de keuken. In plaats daarvan zien we een opmerkelijke verstilling in het interieur. Natuurgetrouw, dát is het sleutelwoord. En alles draait om het gebruik van natuurlijke materialen op een monumentale manier. In de Raw Rituals keuken wordt hout gecombineerd met natuursteen en veel marmer. Bruintinten staan centraal. De zwarte of rvs-kraan past nog steeds, maar wordt steeds vaker vervangen door een koperen kraan met spoelbak voor een warm accent.
Nieuwe kleuren van Dekker Zevenhuizen die precies het Raw Rituals gevoel geven zijn Evora Ceramics Grava (met ‘echte’ stukjes steen in grijze en lichtbruine tinten) en Evora Quartz met een fijne terrazzolook ‒ wat een verrassend effect geeft aan de neutrale grijze tint! Ook de nieuwe Lapato afwerking van Evora Compact Granite is spraakmakend. Het geeft het blad de verweerde uitstraling die Raw Rituals zo kenmerkt.

New Classic
De modern-klassieke woonstijl vormt een bron van inspiratie voor de luxe keuken. Rijke materialen en kleuren als groen, blauw en bruin laten de jaren ‘70 en ‘80 herleven. Matte, donkere materialen worden in deze trend gecombineerd met hout en de warme kleur goud. Want er hangt een subtiele decadentie in de lucht: we mogen weer genieten van de luxe van goudaccenten!
De New Classic stijl wordt omarmd door Fenix NTM (een keukenblad met een extreem mat uiterlijk). De nieuwe kleuren hebben ondanks hun nostalgische, luxueuze uitstraling opvallend veel eigentijdse praktische voordelen. Zo blijven er op het prachtige matte oppervlak geen vingerafdrukken achter en kunnen vlekken en krassen vaak eenvoudig weggewerkt worden. De nieuwste intense tinten bruin, blauw en groen vormen de perfecte combinatie met goud en koper. Een swingend muziekje erbij, een drankje in de hand: dat is de warme Classic stijl van nu.

Meer informatie
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven