Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het ranke blad is vervaardigd van Dekton®

Unieke, forse buiteneettafel Faro

Borek creëert al 40 jaar de symbiose tussen tuin en ultiem zitcomfort. Ultiem genieten van het buitenleven staat daarbij centraal. ‘Enjoy Design’ noemt Bertram Beerbaum het en dat gaat helemaal op voor de unieke eettafel Faro.

De gevierde ontwerper ontwikkelde de forse eettafel met antracietkleurige aluminiumonderstel exclusief voor Borek. Door de afmeting van 3.10 x 1.00 m is Faro een waar statement. Het ranke blad is vervaardigd van Dekton®. Dit unieke en gepatenteerde materiaal heeft de uitstraling van natuursteen, maar biedt een ongekende kras- en slijtvastheid.

Bovendien is Dekton® Uv-bestendig en bestand tegen grote temperatuurswisselingen wat een optimale weersbestendigheid oplevert. Tafel Faro is leverbaar in de trendy kleur Trilium, elke tafel is echter uniek in z’n print. Prachtig te combineren met diverse eetstoelen van Borek, acht tot tien zitplaatsen is voor FARO geen enkel probleem. Voor lange (na)zomeravonden met vrienden en familie, aan tafel!

Meer informatie:
Borek parasols | outdoor furniture
Original Dutch Design since 1977
tel. +31 (0)13 5288866
www.borek.eu | www.maxluuk.com

Publicatiedatum: