Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zero alcohol, zero waste!

Het lichtste bier van Nederland komt uit Groningen

Creative Cables brengt het lichtste bier van Nederland op de markt. Zero alcohol, zero waste! Dat is het idee achter de bierfles LED lamp die via de website op de markt wordt gebracht.

De bierfles bevat niet de geliefde godendrank maar is een gerecyclede bierfles die voorzien is van een LED spiraal. Daarmee is deze het lichtste bier van Nederland. Er is geen andere bierfles die zoveel licht geeft. 

Deze bierfles LED is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, van transparant tot groen met verschillende kleurtemperaturen. De flessen worden verzameld en vervolgens in de fabriek voorzien van een hoge kwaliteit 8 watt LED spiraal. Vanuit een duurzaamheidsoogpunt slaat Creative Cables twee vliegen in één klap: hergebruik van afval en besparing door middel van LED technologie.

Het verlichtingsmerk brengt onderdelen op de markt voor de DIY'er, zowel particulier als professional. Via de website stimuleert het merk mensen om zelf aan de slag te gaan met verlichting. Iedereen kan zijn eigen unieke lamp bedenken en maken. Veel verlichtingsonderdelen zijn 'saai en uniform' en design lampen zijn vaak duur. Dat maakt de weg vrij voor "Design by People" met onderdelen van het bedrijf. 

De site van het verlichtingsmerk bevat, naast de meer dan 200 kleuren/soorten textielkabel, ook een hele reeks andere design onderdelen die gebruikt kunnen worden voor het fabriceren van hang- of stalampen. BlueNow is exclusief vertegenwoordiger van het merk Creative Cables in Nederland.

Meer informatie:
Creative-Cables
Email: [email protected]
www.creative-cables.com