Creative Cables brengt het lichtste bier van Nederland op de markt. Zero alcohol, zero waste! Dat is het idee achter de bierfles LED lamp die via de website op de markt wordt gebracht.

De bierfles bevat niet de geliefde godendrank maar is een gerecyclede bierfles die voorzien is van een LED spiraal. Daarmee is deze het lichtste bier van Nederland. Er is geen andere bierfles die zoveel licht geeft. 

Deze bierfles LED is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, van transparant tot groen met verschillende kleurtemperaturen. De flessen worden verzameld en vervolgens in de fabriek voorzien van een hoge kwaliteit 8 watt LED spiraal. Vanuit een duurzaamheidsoogpunt slaat Creative Cables twee vliegen in één klap: hergebruik van afval en besparing door middel van LED technologie.

Het verlichtingsmerk brengt onderdelen op de markt voor de DIY'er, zowel particulier als professional. Via de website stimuleert het merk mensen om zelf aan de slag te gaan met verlichting. Iedereen kan zijn eigen unieke lamp bedenken en maken. Veel verlichtingsonderdelen zijn 'saai en uniform' en design lampen zijn vaak duur. Dat maakt de weg vrij voor "Design by People" met onderdelen van het bedrijf. 

De site van het verlichtingsmerk bevat, naast de meer dan 200 kleuren/soorten textielkabel, ook een hele reeks andere design onderdelen die gebruikt kunnen worden voor het fabriceren van hang- of stalampen. BlueNow is exclusief vertegenwoordiger van het merk Creative Cables in Nederland.

Meer informatie:
Creative-Cables
Email: info.nl@creative-cables.com
www.creative-cables.com