Komende maand verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de Big White. De nieuwste editie van de catalogus telt 864 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten, waarvan zo’n 575 nieuw zijn.


Ten opzicht van de voorgaande editie is de Big White catalogus in aantal pagina’s geslonken, dankzij een efficiëntere en meer overzichtelijke indeling van de producten in het boek. Er is veel tijd gestoken in nieuwe toepassingsfoto’s en projectvoorbeelden. Omdat SLV 40 jaar bestaat, wordt de Big White 2019 feestelijk geïntroduceerd met een speciale actie: de Big White Week. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 1250 deelnemers ontvangen daarbij een sportieve SLV Zip Hoodie van Osaka (winkelwaarde van € 100,-). De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel Nederland.
Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl.

Ondersteunende diensten
SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland, dat zo'n 40 jaar geleden werd opgericht onder de naam Lagotronics. Sinds 2015 is het bedrijf onderdeel van de SLV familie en werkzaam met 18 medewerkers vanuit Venlo.

Meer informatie:
SLV Nederland
Kazernestraat 19
5928 NL Venlo
Contactgegevens:
Tel.: +31 77 - 320 43 43 (algemeen)
Tel.: +31 77 - 320 43 45 (verkoop)
www.slv.nl