Zelfklevende transparante stof voor raambekleding

Squid: van binnen naar buiten doorzichtig

Squid is een zelfklevende transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk van buiten naar binnen belemmert. Squid is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig. Squid telt vijf kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock. Het kan ook meerdere keren opnieuw geïnstalleerd worden.

 Het nieuwe type raamdecoratie is een 100% Belgisch product. 
 
De klassieke glasgordijnen die je vaak in het straatbeeld ziet, zijn stilaan hun gratie verloren. Toch is helemaal geen gordijnen hangen, nog net een brug te ver. Het textielbedrijf Lampe Textiles vond de oplossing met Squid. Het nieuwe type raamdecoratie is ontwikkeld en geweven in Tielt en dus een 100% Belgisch product.

Philippe Lampe richtte in 1988 Lampe Textiles op, een bedrijf gespecialiseerd in gordijnstoffen (onder meer Hema is hier al jaren vaste klant). Toen zijn zoon Thibaut op kot ging in Antwerpen, ontstond een praktisch probleem: gaten in de muren boren was verboden en dus kon hij geen gordijnen hangen om zijn privacy te bewaren. Vader en zoon Lampe staken de koppen bij elkaar en bedachten iets ongeziens: een zelfklevend, transparant textiel. Squid was geboren en bleek een succes!

Squid is te koop bij verschillende verdelers in Belgi├ź en Nederland of via de webshop. Stalen aanvragen om Squid uit te testen, kan ook online. 

Meer informatie:
Squid

Email: webshop@squid.be
www.squid.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven