In de huidige trends kunnen we zien dat het exterieur vaak met het interieur wordt verbonden. Tuinmeubelspecialist Hartman is al meer dan 50 jaar een begrip voor buiten en wil hun specialiteiten nu ook naar binnen halen. 

Hartman heeft begin dit jaar bekend gemaakt een indoorcollectie starten: Julia. Dit is het zusje van Sophie, de 'bekende' stoel van buiten, die steeds meer verscheen aan eet- en keukentafels. 

De indoorcollectie is niet zomaar ontstaan. Er zit een verhaal achter: Let's come toghether! Deze slogan is een inspiratiebron voor de nieuwste designs. Het samenzijn van mensen moet zorgen tot een gezellig, onvergetelijk moment. Zeker wanneer mensen ouder worden, wordt dit besef groter. De merkwaarden van Hartman zijn kwaliteit, comfort en design en deze worden teruggebracht in het ontwerp van Julia. 

De showroom in De Woonindustrie (Nieuwegein).

De kuipstoel behoort al lang tot de outdoorcollectie van de tuinmeubelspecialist, maar is nu te verkrijgen in drie verschillende ontwerpen. De kuipen en onderstellen zijn met elkaar te combineren. Ieder kan zijn eigen stoel zelf samenstellen.  

Meer informatie:
Hartman Outdoor Products B.V.
Email: info@hartman.nl
www.hartman.nl