Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gestart met compleet nieuwe indoorcollectie Julia

Mijlpaal voor tuinmeubelspecialist Hartman

In de huidige trends kunnen we zien dat het exterieur vaak met het interieur wordt verbonden. Tuinmeubelspecialist Hartman is al meer dan 50 jaar een begrip voor buiten en wil hun specialiteiten nu ook naar binnen halen. 

Hartman heeft begin dit jaar bekend gemaakt een indoorcollectie starten: Julia. Dit is het zusje van Sophie, de 'bekende' stoel van buiten, die steeds meer verscheen aan eet- en keukentafels. 

De indoorcollectie is niet zomaar ontstaan. Er zit een verhaal achter: Let's come toghether! Deze slogan is een inspiratiebron voor de nieuwste designs. Het samenzijn van mensen moet zorgen tot een gezellig, onvergetelijk moment. Zeker wanneer mensen ouder worden, wordt dit besef groter. De merkwaarden van Hartman zijn kwaliteit, comfort en design en deze worden teruggebracht in het ontwerp van Julia. 

De showroom in De Woonindustrie (Nieuwegein).

De kuipstoel behoort al lang tot de outdoorcollectie van de tuinmeubelspecialist, maar is nu te verkrijgen in drie verschillende ontwerpen. De kuipen en onderstellen zijn met elkaar te combineren. Ieder kan zijn eigen stoel zelf samenstellen.  

Meer informatie:
Hartman Outdoor Products B.V.
Email: info@hartman.nl
www.hartman.nl