Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Betonnen hanglamp om esthetiek uit te dagen

In een poging de esthetiek van betonnen oppervlakken zoals we die kennen uit te dagen, heeft Ardoma Design een hanglamp gemaakt en die 'STAM' genoemd.



De instelling van het gegoten beton in de mal creƫert een gebogen geometrie die een gevoel van beweging geeft aan het stijve oppervlak. Elke hoek biedt een andere lay-out van schaduw en licht.

De unieke vorm in de dwarsdoorsnede wordt geaccentueerd door de mat witte perspex-diffuser. De lamp is maximaal 16 cm hoog en heeft een diameter van 19 cm. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit, geel, lichtblauw en rood.

Ardoma studio ontwerpt en produceert high-end betonnen verlichtingsarmaturen. De studio werd in 2015 opgericht door ontwerper Dror Kaspi en wijdt zijn werk aan het onderzoek naar visuele harmonie en manieren om dit te bewerkstelligen door het gebruik van contrasterende elementen.

Meer informatie:
Ardoma Design
Publicatiedatum: