Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minimalistisch stekkerlampje met industrieel randje

Eerder dit jaar lanceerde Humanhome een stekkerlamp die op slimme wijze de noodzaak voor hardwire omzeilde. Nu is het bedrijf terug met de ODIS Sconce, een handgemaakt ontwerp dat een minimalistische benadering combineert met een industrieel randje. Het lampje bestaat uit een rond stalen frame met Amerikaans zwart walnoothout dat een mooie warme gloed afgeeft. 


 
Net als de LYNEA-lamp is de ODIS Sconce een handig lampje omdat het nagenoeg overal gebruikt kan worden, als het maar in de buurt van een stopcontact is. ODIS is verkrijgbaar in wit of zwart en wordt geleverd met een in Amerika vervaardigd geweven koord met een machinaal bewerkte koperdraadspanning om het koord strak tegen de muur te houden. Het viereneenhalve meter lange snoer zorgt ervoor dat de lamp overal geplaatst kan worden en hij wordt geleverd met een voetschakelaar om eenvoudig aan en uit te zetten. 
 
Meer informatie: 
HumanHome 
Publicatiedatum: