Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behangcollectie gericht op texturen en geometrie

De Italiaanse behangdesigner Wall & Deco heeft de nieuwe lijnen Essential Wallpaper en Style Colors geïntroduceerd. De Essential Wallpaper collectie richt zich op het creëren van texturen in geometrische progressie, patronen die leven op herhaling. Het is een innovatief stilistisch en technisch pad voor het maken van achtergronden waarbij macrodecoraties plaatsmaken voor plots en details van incisie, zodat de charme van het detail kan worden ontdekt. 
 
 
Daarnaast had Wall & Deco ook de nieuwe Style Colors collectie, een assortiment premium muurverven met de meest stilistisch samenhangende kleuren. Tijdens de Milan Design Week werden 15 nieuwe kleuren gepresenteerd, die speciaal gemaakt zijn zodat deze matchen met de wallpapercollectie. Het is de ideale aanvulling voor omgevingen die gedefinieerd worden door een unieke artistieke visie, waarin zelfs pure kleuren een creatief element worden.
 
Meer informatie:
Wall&Deco
Tel: +39 0544 918012 
Publicatiedatum: