Lampen geïnspireerd door de maan

De nieuwe collectie Half lampen laat nieuwe lichtchoreografieën zien, door de ultieme eenvoud van de cirkel en door hun subtiele bewegingen. De lampen, door Francesc Rifé ontworpen voor Milan Iluminación, dansen in de ruimte en draaien om hun eigen as. Deze ‘interpretatie van de maan’ is verkrijgbaar als wandlamp, hanglamp, staande lamp of tafellamp.
 
 
De Half-lampen vertellen het verhaal van een kosmische reis. Het ontwerp van de lamp bestaat uit minimalistische lijnen die de emotie prikkelen. De lamp is eenvoudig, flexibel, makkelijk draaibaar, biedt vele mogelijkheden en heeft verschillende hoogten en posities. 
 
 
De lamp draait om zijn eigen as, net als de maan dat doet terwijl ze ook om de aarde heen draait, en beheerst op deze manier licht en schaduw. In een perfecte cirkel, die de doorzichtigheid van glas combineert met de ondoorzichtigheid van metaal, kan de meest heldere tot de meest donkere expressie gereflecteerd worden, waardoor een constante verbinding tussen licht en beweging ontstaat.
 
Meer informatie:
Francesc Rife Design
 
Milan Iluminacion

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven