Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lampen geïnspireerd door de maan

De nieuwe collectie Half lampen laat nieuwe lichtchoreografieën zien, door de ultieme eenvoud van de cirkel en door hun subtiele bewegingen. De lampen, door Francesc Rifé ontworpen voor Milan Iluminación, dansen in de ruimte en draaien om hun eigen as. Deze ‘interpretatie van de maan’ is verkrijgbaar als wandlamp, hanglamp, staande lamp of tafellamp.
 
 
De Half-lampen vertellen het verhaal van een kosmische reis. Het ontwerp van de lamp bestaat uit minimalistische lijnen die de emotie prikkelen. De lamp is eenvoudig, flexibel, makkelijk draaibaar, biedt vele mogelijkheden en heeft verschillende hoogten en posities. 
 
 
De lamp draait om zijn eigen as, net als de maan dat doet terwijl ze ook om de aarde heen draait, en beheerst op deze manier licht en schaduw. In een perfecte cirkel, die de doorzichtigheid van glas combineert met de ondoorzichtigheid van metaal, kan de meest heldere tot de meest donkere expressie gereflecteerd worden, waardoor een constante verbinding tussen licht en beweging ontstaat.
 
Meer informatie:
Francesc Rife Design
 
Milan Iluminacion
Publicatiedatum: